Openkerkendag

Openkerkendag poster 2018

Op 3 juni 2018 doen wij mee met de openkerkendagen van Openkerken.be. Het thema is 'Erfgoed met vele gezichten'. Die dag staan onze deuren open voor iedereen die eens wil binnenkijken in ons gebouw, kennis of de mensen van Vineyard in Antwerpen. Het programma is verdeeld over een deel in de voormiddag en een deel in de nammidag: 

 

Voormiddag: 

Van 10:30 tot 12:30

Op zondag houden wij, zoals gewoonlijk, een samenkomst waarin we God aanbidden door samen te zingen onder begeleiding van ons aanbiddingsteam en luisteren we naar een preek van ongeveer 20 minuten. De muziek die we maken is modern: piano en/of gitaar. De tekst van de liederen wordt geprojecteerd op de muur, zodat iedereen kan meezingen. 
U bent van harte welkom om deze samenkomst te komen meemaken. Voorafgaand aan de dienst en halverwege de dienst is er tijd om elkaar beter te leren kennen bij een kopje koffie of thee en koek. 
Voor de kinderen van 0 tot 5 is er een kindersamenkomst in de aangrenzende studio, waar zij samen naar een bijbelverhaal luisteren, kinderliedjes zingen en samen spelen of knutselen. Met de kinderen van 5 tot 8 praten we op de zolder over een thema dat bij hun belevingswereld aansluit.

Toegang: Gratis 

Namiddag:

Van 12:30 tot 17:00

Zondagnamiddag zetten wij de poort naar onze kerk, die midden in Antwerpen ligt, wijd open voor iedereen die nieuwsgierig is naar een Evangelische kerk. We laten u graag eens zien hoe onze grote zaal voor de wekelijkse samenkomst eruit ziet, en u kunt ook een kijkje nemen in de ruimtes voor de kindersamenkomsten. U kunt aanschuiven tijdens een workshop decopatchen. Daarnaast zien we ernaar uit om met u eens van gedachten te wisselen over geloof en hoe we God kunnen aanbidden, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Toegang: Gratis 

 

Meer informatie

U bent van harte welkom. Voor meer informatie, bel +32 487 42 47 13.  Ga naar openkerken.be voor het volledige programma van de Openkerkendagen.